Najnovšie recenzie zo sekcie Kompresory
- hustenie bez námahy
- jednoduché ovládanie
- Skladné
- Gud
dobrá kúpa za dobrú cenu
- Medzi hlavné výhody patrí nízka hmotnosť, jednoduchá manipulácia vďaka kolieskam, kompaktné rozmery a praktický dizajn. Oceňujem aj stabilitu pri používaní, dostatočný výkon na bežné práce, rýchlu prípravu a intuitívne ovládanie.
Kompresor ma príjemne prekvapil svojou nízkou hmotnosťou. Je ľahký a vďaka dvom kolieskam sa s ním veľmi dobre manipuluje, takže ho bez problémov zvládne ovládať aj žena. Prenášanie a presúvanie je jednoduché a pohodlné. Určite odporúčam najmä tým, ktorí hľadajú praktické a ľahko ovládateľné zariadenie.
- Kompresor je veľmi dobrý a spolahlivý.
- Nezaberá moc miesta
- Top
dobrý kvalitný výrobok, splnil očakávania
- Som spokojný
- do 10 bar
- je to ozaj malé, bežne tieto veci sú veľké a hlučné a nepraktické
- ak nepotrebujete veľa vzduchu na špecifické aplikácie, toto je dobrý kompromis. Ak potrebujete viac vzduchu, určite máte na to si zaplatiť väčšiu nádrž. Lebo to využijete
super, že si môžete pripojiť dve hadice súčasne a druhú som nedokúpil hneď. Tak môžete použiť dve veci naraz alebo dať dve hadice za sebou.
- Rýchlo doplnenia vzduchu do nádrže
- Trochu vibrácie
Pomer cena ,kvalita .
Som veľmi spokojný ďakujem vám že
- Prijateľná cena tovaru
Kompresor je praktický pomocník do každej domácej dielne. Hodí sa na hustenie pneumatík, prefukovanie aj jednoduché práce s pneumatickým náradím. Veľkou výhodou je jeho univerzálne využitie a dnes je dostupný aj za prijateľnú cenu pre bežnú domácnosť.
Kompaktný a nenáročný na priestor je trocha hlučnejši čo kompenzuje dobrou mobilitou.
- ľahké, intuitívne ovládanie
- skladné
- nabíjanie mobilu je veľmi pomalé
Stanley FATMAX DST 101/8/6
Pridané: 27. mája 2026
(naposledy upravené 27. mája 2026)
Zakúpený v HORNBACH BAUMARKT
- tichy
- 10 krát som fukal kolesa na Bike a baterka zatial ešte ani neklesla
nič
kompresor je kompaktný
Scheppach HC06 5906153901
Pridané: 25. mája 2026
(naposledy upravené 25. mája 2026)
Zakúpený v AkcioveNaradie.sk
Trochu hlučnejší než som predpokladal.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »